La publicació de “El gran crimen. Lo que yo he visto en la guerra“, de l’editorial Chapiteau 2.3 recupera la figura literària i humana de l’escritora barcelonina Àngela Graupera.

Amb pròleg de Mercè Ibarz i articles de Josep Maria Reyes i Desiré Oñate, la reedició de l’obra més significativa de Grupera suposa tot un redescubriment. I també l’oportunitat de posar-li cara a l’autora. A partir d’una única fotografía, de molt baixa qualitat, Chapiteau 2.3 va encarregar al retratista lleidetà Robert Pérez recrear la imatge de Graupera.

El Quadern de El Pais acaba de publicar un article sobre “La primera corresponsal de guerra catalana“, signat conjuntament per Reyes i Oñate, dos del autors de l’edició de Chapiteau, i ha inclòs per a il·lustrar-lo (amb el permís de l’editorial) el fantàstic retrat de Robert Pérez.

Vols descobrir més sobre l’Àngela? Aquí et deixem l’article en el format que més t’agradi:

Versió online

Versió paper

Si t’ha agradat aquest article, potser també t’interessin:

Myriam Mézières en la revista Dirigido por

Myriam Mézières en la revista Dirigido por

Nuestras musas siguen ganando halagos, tanto del público como de la crítica. Esta vez ha sido la reputada publicación de cine independiente y de autor Dirigido por la que ha elegido a "El sol tiene una cita con la luna", nuestro libro autobiográfico de la...

leer más
Girona ens enamora

Girona ens enamora

Acabamos mayo con dos visitas muy especiales: la Llibreria 22@ en Girona y la liberia L’altell de Banyoles, donde hemos charlado sobre nuestros libros.

leer más